.. "παγωμένα" συναισθήματα! (φωτογραφίες)



Δεν ξέρω.. λογικά θα σας το έχω γράψει ξανά, αλλά οι τίτλοι σε κάθε άρθρο, θεωρώ ότι πρέπει να γράφονται στο τέλος. Αφού έχεις πατήσει στο πληκτρολόγιο και την τελευταία τελεία. Κάθε φορά που ξεκινάω να γράψω, δεν ξέρω που θα με πάει.. και το πλαίσιο του τίτλου αλλάζει διαρκώς. Προς το παρόν το αφήνω κενό..


Η Καστοριά ντύθηκε στα λευκά, αλλά όποιο και αν ήταν το όνομα της κακοκαιρίας, που ήταν και ο προσωπικός της "στυλίστας", ένα είναι σίγουρο : ότι κατάφερε να την "ντύσει" μοναδικά. Δεν σας κρύβω, ότι ήθελα πολύ να σας χαρίσω φωτογραφικές στιγμές από την ώρα της χιονόπτωσης, αλλά είναι και φορές, από εκείνες που θες να το απολαύσεις μονός σου και να το χαρείς σαν να είσαι και πάλι παιδί. 


Λίγες μέρες μετά και με τις χαμηλές θερμοκρασίες να κάνουν τη λίμνη παγοδρόμιο, η βόλτα μου μετατράπηκε, με αυτόν τον μαγικό τρόπο που μόνο αυτή η πόλη έχει, σε μια βόλτα, που κάθε βήμα της ήταν και μια έκπληξη. Η λίμνη μια μεγάλη σκηνή και οι πρωταγωνιστές έτοιμοι να παίξουν τον ρολό τους. Λατρεύω την επικοινωνία (αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη) με τα πλάσματα αυτά. Είναι σαν να καταλαβαίνουν, πως εκείνη την ώρα ποζάρουν. Δεν τα αποκαλώ, τυχαία, τόσο καιρό, "μοντέλα".


Η φωτογραφία είναι συναισθήματα. Σας το έχω ξαναπεί. Αυτή τη φορά "παγωμένα" συναισθήματα. Και είναι τόσο μοναδικά στην πόλη αυτή, που την ίδια στιγμή, αυτά τα παγωμένα συναισθήματα είναι ταυτόχρονα και τα πιο ζεστά..(ωπ! να και ο τίτλος!)


Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Καλή φωτογραφική βόλτα φίλοι μου..


Στην μία και μοναδική Αρχόντισσα της Μακεδονίας, την Καστοριά μας!


Την αγάπη μου…
 
Επιμέλεια κειμένου-φωτογραφίες : Ντίνα Παπαγεωργίου 








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις