Το φύλλο που δέχτηκε όση αγάπη σκόρπισε..(κείμενο)

..καμιά φορά, τα φύλλα στο παγκάκι, στέκονται σαν κάθε περαστικό, χάνονται στην θέα της Αρχόντισσας και ομορφαίνουν με το χειμωνιάτικο χρώμα τους την εικόνα που συνθέτει το πάζλ.. το πάζλ της αγάπης στην συγκεκριμένη περίπτωση, με το ζευγάρι που περπατά χέρι-χέρι στην γυρολιμνιά, ένα ήρεμο αλλά ταυτόχρονα κρύο απόγευμα.

Το κρύο όμως σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι παρά ένα πειστήριο του θερμομέτρου που άγγιζε το 0 και τίποτα παραπάνω. Γιατί τα συναισθήματα γαλήνης, ομορφιάς και κυρίως αγάπης, είναι κάτι παραπάνω απο ορατά στην υψηλή κλίμακα μέτρησης της γυρολιμνιάς.




Κάτι τέτοιες στιγμές με κάνουν να χαίρομαι που βολτάρω ατελείωτα και φυλακίζω στιγμιότυπα σχολιάζοντας νοερά, με κάθε στοιχείο που περιβάλλει την εικόνα εκείνη την στιγμή.

Έτσι και εδώ.. αφήσαμε το ζευγάρι να περάσει, για να μας επιβεβαιώσει πως 'τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις' και να χαρίσει στην συλλογή μου, μια ακόμα φωτογραφία, η οποία επισφραγίζει τον τρόπο με τον οποίο σας χαρίζω κάθε άλλη φωτογραφία και κάθε λέξη μου: από καρδιάς.

Την αγάπη μου...





Κείμενο-Φωτογραφίες:Ντίνα Παπαγεωργίου

Γυρολιμνιά Καστοριάς (facebook page)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις